Maahanmuutosta on ollut vakavaa haittaa Britannialle, Juhana Vartiainen

Uusi Suomi uutisoi 05.07.2016 Juhana Vartiaisen kummastelleen blogissaan maahanmuuton nousemista Brexit-teemaksi. Hänen mukaansa Britannia on nimenomaan hyötynyt maahanmuutosta. Vartiainen väittää, että maahan on muuttanut hyvin työllistyviä ihmisiä ja maan joustavat ja kilpailulliset työmarkkinat ovat imeneet tulokkaat töihin. Kritiikille maahanmuuttoa kohtaan ei jää hänen pohdinnoissaan sijaa, eikä hän erottele humanitaarista ja työperäistä maahanmuuttoa.

Vartiaista on syytä muistuttaa, että maahanmuutolla on ollut saarivaltiossa vakavia lieveilmiöitä, joista hän ei itse jostain syystä hiisku sanaakaan. Iltalehti uutisoi jo 01.09.2014, kuinka englantilaisessa Rotherhamin kaupungissa raiskattiin 1400 lasta vuosien 1997 – 2013 aikana. Tekijät olivat pakistanilaistaustaisia miehiä, joiden tekemisiin ei uskallettu puuttua rasismisyytteiden pelossa.

On selvää, että tällaiset ihmisoikeusloukkaukset saavat politiikasta kiinnostumattomankin kansalaisen varpailleen. Ihmisiä kiinnostaa oman lähiympäristön ja etenkin omien lastensa turvallisuus. Ainoa oikeasti toimiva tapa estää lasten, nuorten ja aikuisten raiskatuksi tulemista tällä tavalla tulevaisuudessa on estää sellaisten ihmisten pääsemistä maahan, joiden joukosta todennäköisimmin kulttuurisista syistä nousee tämänkaltaisia raiskausjengejä. Tämä edellyttää kriittistä suhtautumista maahanmuuttoon. Brittien tapauksessa erityisesti pakistanilaistaustaisten ihmisten maahanmuuttoon.

Maahanmuutosta on ollut vakavia, korjaamattomia ja raa’alla tavalla haitallisia vaikutuksia Britannialle. Ei ole mitenkään paradoksaalista –  kuten Vartiainen väittää – että maahanmuutto nousi tärkeäksi teemaksi Brexit-äänestyksessä. Se on pikemminkin täysin luonnollista, sillä Rotherhamin tapahtumat ovat briteillä tuoreessa muistissa. Jos on mahdollisuus vaikuttaa maahanmuuttopolitiikan saamiseen kansallisiin käsiin, olisi käsittämätöntä, että turvallisuudesta välittävät kansalaiset eivät tätä mahdollisuutta käyttäisi.

JuhaKarjalainen1
Perussuomalaiset Helsinki

Kansallisliberaali perussuomalainen Helsingistä. Juuret Pohjois-Pohjanmaalla. Tuttu TikTokista.
---
Humanististen tieteiden kandidaatti ja historian opiskelija. Reservin vänrikki. Vapaa-ajalla ylpeä GFriend Buddy ja satunnainen salibandyn seuraaja.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu