Juha Karjalainen Suomen johtava kansallisliberaali

Turvapaikanhakijoiden sopeuduttava, ei suomalaisten tyttöjen

Heinolan Lyseonmäen koulu on lähettänyt 01.12.2015 Vilma-järjestelmän kautta julkisen tiedotteen oppilailleen, jossa nuoria tyttöjä kehotetaan muuttamaan länsimaalaisittain normaalia käyttäytymistä turvapaikanhakijoiden vuoksi. Asiasta uutisoi myös Yle 07.12.2015. Tiedotteessa todetaan muun muassa, että nuorten tyttöjen ei välttämättä kannata kävellä pimeällä yksin, eikä ottaa katsekontaktia isompaan miesjoukkoon. Tiedotteen mukaan Suomessa rento ja vapaa käytös saattaa olla erilaisesta kulttuurista tulevien turvapaikanhakijoiden silmissä harhaanjohtavaa.

Muutamista hyvistä neuvoista muun muassa Facebookin käytön suhteen huolimatta asenne tiedotteen taustalla on täysin väärä ja kuvaa laajemmassakin mittakaavassa länsimaisen kulttuurin kyvyttömyyttä puolustaa perusarvojaan. Valtaväestönä eläviä suomalaisia kehotetaan perusteettomasti luopumaan kotimaassaan omista kulttuuripiirteistä - tosiasiallisesti sopeutumaan ja alistumaan - muualta tulleen vähemmistön takia. Yleensä ongelmia ilmetessä yritetään poistaa itse ongelma eikä vaikeuttaa ongelman uhrin elämää. Heinolassa ja länsimaissa laajemminkin on päätetty lähteä kiusaamaan uhria seisten käytännössä tumput suorana itse ongelman suhteen: Päätetään ehdottaa tyttöjen ulkona liikkumisen rajoittamista, vaikka oikein olisi rajoittaa ongelmatapausten eli turvapaikanhakijoiden ulkona liikkumista. Käsketään lasten kääntämään katse pois miesjoukoista, vaikka tämä on aivan täysin tavallista käytöstä, eikä pitäisi johtaa mihinkään vaaraan normaalissa yhteiskunnassa. Tällaista ongelmien kohtaamista ei voi millään hyväksyä. Ongelmia aiheuttavat tulijat eikä suomalaisten tyttöjen elämäntapa.

Suomalaisnuoren ei tarvitse muuttaa tuumaakaan normaalia ja oikeutettua käytöstään vain siksi, että ei-länsimaalaisista maista tulevilta vierailta puuttuu ymmärrys maamme kulttuurista tai halu toimia sen mukaan. On aivan käsittämätöntä, että tyttäriämme kehotetaan kävelemään kumarassa kyräillen ja käytöstään vainoharhaisesti tarkkaillen omassa kotimaassaan. Lasten ei kuulu miettiä tällaisia henkisen hyvinvoinnin kannalta jopa vaarallisia asioita kun elämä voi nuoruusvuosina ja aikuistumisen kynnyksellä muutenkin olla kuohuvaa. Turvapaikanhakijoiden on sopeuduttava länsimaalaiseen kulttuuriin, eikä suomalaisten tyttöjen turvapaikanhakijoiden kulttuuriin.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

25Suosittele

25 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (44 kommenttia)

Käyttäjän markok kuva
Marko Kivelä

Suomalaisten nuivien olisi myös sopeuduttava suomalaisiin tapoihin, sillä polttopullot eivät kuulu Suomeen. Sama koskee julkisilla paikoilla tuntemattomien haukkumista.

Käyttäjän KankaanpJyrki kuva
Jyrki Kankaanpää

Olen itse nykystandarteilla ns. nuiva. Minulle sopii vallan mainiosti, ettei polttopulloja heitellä tai ketään haukuta (kiva olisi, jos suvaitsevaisto ei myöskään heittelisi poliisia kivillä ja kaljapulloilla, sekä haukkuisi kaikkia erimieltä olevia natsifasistirasisteiksi, mutta tämähän on tietysti aivan eri asia).

Huomaat varmaan Kivelä kuinka helppoa ja typerää yleistäminen on. Karjalaisen mainitsema ongelma on todellinen, eikä tuollaisten heittojen viljelemisessä ole mitään järkeä. Miksi sinusta tästä asiasta ei saa keskustella, kun sorrut heti asiattomuuksiin (vai oletko oikeasti sitä mieltä, että tiukempaa maahanmuuttopolitiikkaa vaativat (suurin osa suomalaisista) ovat kaikki polttopulloiskuja tekeviä rikollisia)?

Käyttäjän markok kuva
Marko Kivelä

Itselleni nämä anarkistit ovat hyvin samankaltainen ääriryhmä kuin äärinuivat omine ajatuksineen. anarkistien ja suvaitsevaisten yhteenniputtaminen on aika lailla yhtä osuvaa kuin normi perussuomalaisen ja natsin. Eli aika lailla tolkutonta puuhaa. Mutta se termeistä.

Mutta syy miksi otin asian esille, on se, että kun puhutaan maahanmuutosta turvallisuutta heikentävänä asiana olisi hyvä muistaa, että tällä hetkellä turvallisuutta heikentävät samalla tavoin maahanmuuttoa vastustavien hölmöimmät voimat yhdessä hölmöimpien turvapaikanhakijoiden kanssa. Ja samalla perussuomalaisten joukosta kiitetään jopa jumalaa siitä, että joku talo poltettiin. Jos oikeasti halutaan lisätä sitä turvallisuutta, olisi tärkeää, että kaikki välttäisivät ylilyöntejä ja että kaikki tuomitsisivat ne. Mutta vähässä on ne nuivat jotka ovat ottaneet kantaa polttopulloiskuja vastaan. Itse en ole törmännyt ensimmäiseenkään.

En myöskään pidä siitä, että yksittäisten raiskaajien rikos yleistetään tuhansien ihmisten syyksi kuten en pitäisi siitä, että yksittäisten ääliöiden polttopulloiskut leimaisivat kaikkia perussuomalaisia. Rikollinen on aina viimekädessä vastuussa omasta rikoksestaan riippumatta kenen joukoissa hän kulkee. Mutta ei silti ehdoin tahdoin yllytetä näitä heikomman harkintakyvyn omaavia rikoksiin.

Käyttäjän PaavoVaattovaara kuva
Paavo Vaattovaara Vastaus kommenttiin #3

Ketä nämä anarkistit olivat, heillä oli naamio kasvoillaaan. Siellä voi olla jopa vasemmisto julkkiksia.

Käyttäjän valtakunnan kuva
Kimmo Liimatainen Vastaus kommenttiin #3

"...että kun puhutaan maahanmuutosta turvallisuutta heikentävänä asiana olisi hyvä muistaa, että tällä hetkellä turvallisuutta heikentävät samalla tavoin maahanmuuttoa vastustavien hölmöimmät voimat yhdessä hölmöimpien turvapaikanhakijoiden kanssa."

Oletko koskaan kuullut "kausaliteetista" (syy-seuraus -suhde)?
https://en.wikipedia.org/wiki/Causality

Onko mielstäsi niin, että polttopulloja heiteltäisiin täällä vaikka viime kuukausina ei olisi ollut ollenkaan maahanmuuttoa?

Käyttäjän jgagarin56 kuva
Juha Kuikka Vastaus kommenttiin #17

Siis maahanmuutto on pahasta, koska suomalaiset rupeavat käyttäytymään väkivaltaisesti ja rikollisesti!

Käyttäjän valtakunnan kuva
Kimmo Liimatainen Vastaus kommenttiin #30

Rikollisuuden kasvu ja lisääntyvä väkivalta on aina iloinen asia (se varmaan nostaa BKT:tä) - oli syy taustalla mikä tahansa.
Kaikkein parasta hoitoahan on oireiden poistoon keskittyminen.

Käyttäjän jgagarin56 kuva
Juha Kuikka Vastaus kommenttiin #31

Huomasin jo aiemmasta, että olet tuota mieltä, mutta hyvä, että selkeytit kantasi kaikille muillekin!

Käyttäjän KankaanpJyrki kuva
Jyrki Kankaanpää

Kivelä sinä itse puhuit nuivista, et mistään äärinuivista. Huomautin vain kuinka typerää tämä yleistäminen on. Itsekin tämän näköjään huomasit. Ihmettelen vain miksi edes alunalkaen lähdit yleistämään näin typerästi.

Kaikkien turvapaikanhakijoiden leimaaminen raiskaajiksi on typerää. Sen sijaan ei ole typeryyttä tiedostaa, että nyt maahan saapuneet miehet edustavat ryhmää, joka syyllistyy seksuaalirikoksiin 17 kertaa todennäköisemmin, kuin suomalaiset. Tämän faktan tiedostaminen ja siihen reagoiminen ei ole yleistämistä tai rasismia. Nyt ollaan reagoitu väärällä tavalla, kun mahdollisille uhreille asetetaan rajoituksia, vaikka asian pitäisi olla juuri toisin päin.

Käyttäjän MaxStenbck kuva
Max Stenbäck

Menee vähän saivarteluksi, mutta esitit sen verran rohkeasti faktana väittämän jolle ei liene tilastollista tukea, että paha siitä on olla huomauttamattakaan.

Olettaen että tuo 17 kertaa on oikein, kertoo luku oletettavasti, että kyseiselle osalle populaatiosta on langetettu lukumäärään suhteutettuna 17-kertainen määrä tuomioita seksuaalirikoksista. Käsittääkseni tuomioiden datasta ei voida laskea todennäköisyyttä sille että joku syyllistyy rikokseen.

Käyttäjän KankaanpJyrki kuva
Jyrki Kankaanpää

Miten voi vielä löytyä henkilö, joka ei tiedä Optulan tutkimuksesta. No ehkäpä tutustut nyt siihen.

Käyttäjän MaxStenbck kuva
Max Stenbäck Vastaus kommenttiin #28

Tarkoitit siis rikollisuustasoa, etkä todennäköisyyttä syyllistyä rikokseen? Suosittelen tutustumista terminologiaan, jos ajatuksena on esittää jotakin faktana!

Käyttäjän KankaanpJyrki kuva
Jyrki Kankaanpää Vastaus kommenttiin #29

Niin mahdotontahan se on sanoa syyllistyivätkö tulijat useammin vai harvemmin seksuaalirikoksiin, kuin aiemmin saapuneet ryhmän edustajat. Tilastot kuitenkin antavat pohjan arvioinnille ja on todellakin saivartelua väittää muuta. Eiköhän viime aikaiset uutiset tue noita tilastoja aika lailla.

Käyttäjän MaxStenbck kuva
Max Stenbäck Vastaus kommenttiin #33

Et tainnut edelleenkään ymmärtää miksi kommentoin. Pääasiallinen virhe väitteessäsi oli että puhuit rikokseen syyllistymisestä. Valotan asiaa esimerkillä. Vaikka saisit tietää nopeussakkojen määrän, et sen perusteella voi vielä sanoa mitään siitä kuinka moni ajaa ylinopeutta. Kyse oli siis väitteesi paikkaansapitämättömyydestä, jonka esitit faktana. Rikollisuustaso tietyillä ryhmillä näyttäisi olevan todella korkea, eikä se näyttäisi selittyvän pelkästään demografialla. En siis kyseenalaista sitä, etteivätkö tietyt etniset ryhmät olisi selvästi yliedustettuina rikostuomioiden tilastossa.

Käyttäjän POOL kuva
Olli Porra

Keskusteltaessa silmiin katsomista on aina pidetty reilun rehellisen käytöksenä. Nyt matelevat, vieraita hyysäävät vaativat alistumista maahantunkeutujien tapoihin. Seuraavaksi he sitten vaativatkin jo naisten silmien peittämistä, burkaa. Näin köyhä kulttuurimme rikastuu!

Käyttäjän DanielMalinen kuva
Daniel Malinen

Onneksi näin eivät vaadi hyväksytyt pakolaiset vaan ihmettelevät hyysääjien tarvetta sopeutua ja hävetä omaa kulttuuriaan. Eikä turvapaikanhakija ole enään "maahantunkeutuja" kun hänet hyväksytään pakolaiseksi, ja Suomen kansalaisuudenkin saavat jos käyttäytyminen on moitteetonta, oppivat kielen ja kulttuurin sekä löytävät vakituisen asuinpaikan.

Käyttäjän DanielMalinen kuva
Daniel Malinen

Eikös se että pukeutuminen on vapaa osa yksilön identiteettiä ole perinteisestikin osa suomalaisuutta, pukeutumisella korostetaan itseään ja halutaan kerto millainen on sekä antaa näyttävä vaikutelma. Aknkin rautakaudella Suosittiin käyttää paljonkin rihkamaa ja helyjä. Lisäksi naistenkaula aukko on vaihdellut monesti aikakauden ja säädynmuka, n mutta monesti avoin kaulus on ollut osa heidän pukeutumustaan joka juhlissa on sitten peitetty näyttävästi hartioille asetetulka huivilla, kauluksella tai liinalla. Vanhoissa suomalaisissa runoissa muuten kuvataan kuinka kaula ja rinnus on kaunein osa naista (länsimaissa yleensä puhutaan silmistä ja käsistä). Johan on kumma että huoletota ja rentoa elää di pääse suomessa viettämään kuin Kalevalan Kyllikki Kylänkävijän aikaan, tai no Kyllikkiä sitoi aviovala jonka hän sitten rikkoi...
Mutta on lä simaisen kulttuurintulostakin ollut haittaa nimittäin yhteisöllisyyden on korvannut amerikkalainen välinpitämättömyys sekä itsekkyys ja halaamisen sijaan opetetaan tervehtimään kätellen koska se on "länsimaista".

Käyttäjän buimonen kuva
Börje Uimonen

Taas yksi persunuiva, joka haluaa ylireagoida koulun viestiin omaa rasistista sanomaansa vahvistaakseen.

Viestin sisältö koululaisten vanhemmille oli, ettei lasten tulisi olla yöllä torilla dokaamassa turvapaikanhakijoiden tarjoamaa ilmaista viinaa.

Drinksujen tarjoaminen on melko tavallinen konsti yrittää päästä pukille ihan suomipoikien keskuudessakin, joten reksillä varmaan kävi mielessä, että saattaa ulkomaisillakin nuorilla miehillä olla se tavoite mielessään.

Tietysti reksin olisi kannattanut ajatella, että nyky-Suomessa kaikki huolehtiminen pyritään maksimaalisesti hyödyntämään maahanmuuttovastaisessa propagandassa.

Kiihottakaa nyt vielä vähän, niin saatte aikaan lisää murhapolttoja ja joukkotappeluja. Se on varmasti päällimmäisenä tavoitteena. Eikö?

Janne Hilden

Wilma-viestissä lukee:

"Maailma on sellainen, että nuorten tyttöjen ei välttämättä kannata kävellä pimeällä yksin, eikä ottaa katsekontaktia isompaan miesjoukkoon, ei Heinolassa eikä muualla."

Kauanko tällaisten neuvojen antaminen on ollut Suomessa arkipäivää mielestäsi, kun itse en ole kyseiseen julkiseen varjeluun aikaisemmin törmännyt.

Käyttäjän jsalmi kuva
Juha Salmi

Kyseinen neuvo on aina ollut ajankohtainen ja tulee sitä olemaan. Itse varjelun on vain aikaisemmin hoitaneet huoltajat, mutta nykyään koko vanhemmuus alkaa olemaan ulkoistettu julkiselle, toki on poikkeuksia.

Käyttäjän JuhaKarjalainen1 kuva
Juha Karjalainen

Ei oo tavotteena saaha aikaan joukkotappeluita, vaan puolustaa suomalaisten oikeutta ommaan kulttuuriin omasa maasa.

Kuten varmaan Börje huomasit, en kritisoinu sitä, että kielletään juomasta viinaa. Kritisoin sitä, että nuorille ihan normaalia käytöstä rajotettaan. Esimerkiksi juuri sitä, että miesjoukkoon ei sais kattoa. Millon Suomesa miesjoukkoon katseen kohistaminen on ollu muka jotenki paha asia?

Käyttäjän buimonen kuva
Börje Uimonen

Halusit siis kritisoida rehtorin ohjeita yliampuviksi. Ymmärsin siis sinun pyrkimyksesi väärin. Tuppaa vaan tuolta Oulun persujen suunnasta tulemaan näitä rasistisia taisteluhuutoja. Meni varmaan Immosen piikkiin tämä virhetulkinta vai kuinka?

Käyttäjän JaakkoAalto1 kuva
Jaakko Aalto Vastaus kommenttiin #13

Eiköhän se virhetulkinta mennyt ihan Börjen omaan piikkiin. Ennakkoasenne ja oletukset olivat niin vahvoja, että tekstin lukeminen jäi pintapuoliseksi.

Seppo Hildén

"Viestin sisältö koululaisten vanhemmille oli, ettei lasten tulisi olla yöllä torilla dokaamassa turvapaikanhakijoiden tarjoamaa ilmaista viinaa."

No niin, tässähän se olennainen olikin koko tiedotteesta, joten hajaantukaa, tässä blogissa ei ole enää mitään kommentoitavaa.

Ps. Börje, ihan rehellisesti, onko sulla luetun ymmärtämisessä ja asioiden hahmottamisessa kauankin ollut jotain vikaa?

Käyttäjän buimonen kuva
Börje Uimonen

Kuten havaitsit, niin ymmärrän viestien todelliset tarkoitukset täydellisesti. Kiusallista, eikö vaan olekin?

Käyttäjän valpperi kuva
petteri ritala

Börjellä on aina ollut perussuomalaisallerginenlukutaidottomuusvihapuhefobia. :)

Seppo Hildén

"Kiusallista, eikö vaan olekin?"

Börje, käytetään nyt sentään oikeaa sanaa, eli nolottavaa.

Heh.

Käyttäjän JpLehto kuva
Jp Lehto

Aika raju, mutta näin on. Tavoille pitäisi jotenkin järkevästi pystyä opettamaan. Tästä vain ei saisi puhua mitään.

Käyttäjän eerojalkanen kuva
Mari Yritys

Okei. Jollain lailla ymmärrän viinan juomisesta varoittelut ja pimeällä liikkumisen, mutta alla mainitut sitaatit on jo liikaa. (Poimittu linkistä)

"Mikään ei oikeuta väkivaltaan, mutta kannattaa pitää mielessä, että oma käytös saattaa olla harhaanjohtavaa, kun vastapuolena on muualta tulleita henkilöitä, joille esim. tyttöjen rennolla ja vapaalla käyttäytymisellä on erilainen merkitys kuin täällä Suomessa. "

"On syytä tiedostaa, että vaikkapa pelkästään silmiin katsomisella saattaa olla erilainen merkitys eri kulttuureissa, ja se voidaan tulkita lupaukseksi enemmästä."

Käyttäjän OksanenIlona kuva
Ilona Oksanen

Eesti aikoo kieltää pään peittävät niqabit ja burqat
3kWEDtW

Eestiläinen Postimees– päivälehti kertoo oikeusministeriön laatineen ehdotuksen, jossa esitetään burqan ja niqabin käytön kieltämistä julkisilla ja ei- julkisilla paikoilla. Esityksellä tultaisiin näin ollen kieltämään kokonaan pään peittävät huivit mm. kouluissa, valtion virastoissa, terveydenhuollon alalla ja muissa julkisissa toimissa.

Oikeusministeriön laatimassa ehdotuksessa kerrotaan, että Eestin kulttuuriperimään ei kuulu pään peittävä huivi ja sellaisen käyttö voi vähentää aktiivista osallistumista työmarkkinoille ja johtaa jopa sukupuoleen perustuvaan syrjintään, pahoinpitelyyn yms.

Oikeusministeri Urmas Reinsalu kertoo:

– Viime vuonna esitys eteni siten. että burkat kiellettiin koulutytöiltä. Jatkossa jos henkilö ei suostu riisumaan pään peittävää huivia, voidaan jopa poliisia pyytää apuun.

Reinsalu lisää, että rangaistus ei ole itse tarkoitus.

Hallitukselle esitellyssä luonnoksessa kerrottiin, että pään peittävän huivin kiellolla estetään samanlaiset ongelmat, joita esiintyy jo muissa Euroopan valtioissa. Eestissä muslimiedustus on kuitenkin hyvin vähistä, mutta asia halutaan ottaa huomioon jo nyt,

27.11.2015

Viro ei ole muutoinkaan suomeen tapaan eun nuoleksija,joka SUOSITUKSET muuttaa poliitikkojen päässä PAKOKSI kuten mm.eun suosituksista pakoksi muuttunut ihmisten siirto es.suomeen.Femakot ovat unohtaneet täysin naisten ja TYTTÖJEN OIKEUDET,ja suomi siinä sivussa myös YK:n Lastenoikeudet,valitan.Suomi ei elä keskiaikaa,vaikka "maahanmuuttovirasto"ja eun haavemaailmaa elävät poliitikot niin unelmoivatkin.Suomalainen nainen,tai tyttö ei pukeudu "katseita varten"kuten maahanmuuttovirasto antoi ymmärtää oppaassaan joka on alkeellisena 20 vuotta liian myöhään otettu apuvälineeksi näille "maahanmuuttobisneksestä "leipänsä saaville toimijoille.

Käyttäjän DanielMalinen kuva
Daniel Malinen

Eikös burkhat ja nikhabit ole nykyään myös kielletty Ranskassa ja Tanskassa. Muslimeille voisi opettaa hyvin shaylan, hijabin, turbaanin, hilkan, shaalin, tuubihuivin, bandanahuivin, ja tavallisen (kolmio)huivin käyttöä, sekä tietysti ettei naisen ole pakko päätän peittää. Näistä varsinkin tavallinen (kolmiohuivi), hilkka ja shaylan kaltainen huivi ovat ennestään perinteisesti kuuluneet Eurooppassa naisten päähineiksi. En itse siis lähtisi kaikkien huivien (ja päähineiden) täyskieltoa toteuttamaan. Europpalaisten naisten huivinkäytön huippuvuosista löytyy muuten hienoja kuvia google hakusanalla "1930 head scraf", eikä huivien vapaaehtoinen käyttö ole tänäkään päivänä loppunut.

Tässä kuva yksinkertaisesta shaylaasta
https://erynduffield.files.wordpress.com/2014/02/h...
http://how-create.com/wp-content/uploads/2015/05/9...

Tässä kuva tavallisesta (kolmio)huivista
http://static.iltalehti.fi/talvisota/sotalapset325...
http://yle.fi/vintti/yle.fi/venny/galleriab09.jpg
http://www.jyvaskylankangaskauppa.fi/images/produc...
https://www.google.fi/imgres?imgurl=https://s-medi...

Käyttäjän TarjaAlkumaa kuva
Tarja Alkumaa

ennemmin rinnastaisin kommando-pipon purghaan, eiks idea ole kieltää vaan kasvojen peittäminen kokonaan, pää täällä pohjolassa on kuitenkin peitettävä, ku tiedä mitä millonki taivaalta tulee....

Käyttäjän SibilYanev kuva
Sibil Yanev Vastaus kommenttiin #39

Kyllä, kyse liittynee Ranskassa ja Tanskassa pikemminkin siihen, että kasvojen peittämisellä identiteettia on mahdotonta tunnistaa. Eli kyse on puhtaasti turvallisuus- ja järjestyspoliittinen toimeenpide eikä liity yhtään uskontoon. Eihän keneltäkään vaadita uskonnosta luopumista. Suomessa voidaan noihin asioihin vedoten tehdä samankaltaisia sovelluksia, mutta Euroopan komission (maatalous)siirtoerät, joita Suomi saa ovat sidoksissa maahanmuutto- ja turvapaikkadirektiiviin (2013/22/EU; tässä tapauksessa tasa-arvoartikla), joten Suomi (= nykyinen hallitus) toimii maan edun vastaisesti pelkästään (maatalous)tukien takia. Kirjoitin aiheesta lisää tässä:

http://sibilyanev.puheenvuoro.uusisuomi.fi/208743-...

https://sibilpolitical.wordpress.com/2015/12/20/ha...

Käyttäjän OksanenIlona kuva
Ilona Oksanen Vastaus kommenttiin #42

Paitsi että suomi on nettomaksaja tähän eu-kolhoosiin,eli suomalaisten veronmaksajien raha on se,jota nämä eliitin pelimiehet ja naiset kierrättävät brysselin kautta omiin taskuihinsa.Eli suomalaisten omaa rahaa.Rahanpesua eun tapaan,siellähän mafisotkon ovat saaneet miljoonatolkulla fyffeä,on rakennettu lentokenttää ynm.Ne sadat miljoonat jotka katoavat eun molokin kitaan,ja tilintarkastajille annetaan potkut ,kun liippaa liian läheltä.

Käyttäjän DanielMalinen kuva
Daniel Malinen Vastaus kommenttiin #42

Vasta oli Jarlan fingerporissa vitsi missä kansallisosialistit huutavat Karjalaiselle mummelille "Huivi heti pois päästä, maassa maan tavalla", muorilla on siis päässä ihan tavallinen liina.

Pasi Annala

Olettekos tsekanneet muuttoa suosivien profiilit,, ei yllätys

Päivi Häkkinen

Osittain samaa mieltä... Mutta minusta se menee niin, että viisaampi väistää! Vaikka kuinka olisin vaikka liikenteessä etuajo-oikeutettu, niin itsesuojeluvaistoni käskee väistää, jos on tarvis! Omille lapsilleni opetin, että kaikki ihmiset eivät ole lapsirakkaita ja jotkut taas liikaakin. Niin, että tekevät jotain ikävää tai vaarallistakin, joten vierraiden kanssa kannattaa pitää etäisyyttä, kohteliaasti.

Käyttäjän RaunoKujala kuva
Rauno Kujala

naurettavaa että asiasta edes aprikoidaan. Maassa maan tavalla. Ei se niin ole/eikä pidäkkään olla, että häntä heiluttaa koiraa, vaan päinvastoin. Miten ihmiset on noin hemmetin hukassa ????? artikkeli ihan asiaa.

Käyttäjän suburbian kuva
Sini Lappalainen

Maassa maan lakien mukaan on suoraviivainen ja hyvä vaatimus. Kaikki muu agitaatio kaatuu omaan naurettavuuteensa. https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1020826115...

Susanna Lehtimäki

"Naapurilta paloi talo maan tasalle, sai mukansa vaan päällä olleet vaatteet ja kännykkäpuhelimensa. No meillä kun on ylimääräisiä kammareita, kun on nuo lapsetkin aikuistuneet ja pesänsä jättäneet niin tuumittiin muorin kanssa jotta autetaan "miestä mäessä." Onhan sillä hiukan erilaisia tapoja kuin minulla ja muorilla, mutta mitäpä tuosta, erilaisiahan tässä kaikki ollaan. Tupakkaa naapurin isäntä tykkää poltella, kutsuu itseään kapteeni Korsteeniksi. Hyvin me ollaan pärjäilty, kunnioituksella ja joustavuudella pärjää pitkälle. Huomattiin että kun pitää tuvan molemmat akkunat sekä kyökin ja makuukammarin akkunat reilusti auki niin ilma vaihtuu ihan mukavasti eikä savu enää laisinkaan kirvele silmiä. Nyt on hiukan ollut vilposempaa, kun on syys taittumassa talveksi. Onneksi muorilta sujuu tuo puikkojen kilistely -onpa näppärästi syntyneet useammat villaiset ihan käyttöä varten. Yölläkin tarkenee ihan mukavasti kun on puhtaasta, pässin pökkimästä neulotut vanttuut, töppöset ja myssy käytössä. Ja ainahan sitä voi sitten laittaa päälle toisen kerran jos vielä kelit viilenee..."

Käyttäjän SibilYanev kuva
Sibil Yanev

Marko:

Tässä lienee juurikin syy segregoitavaan käyttäytymiseen eri väestönryhmien välillä. Media ja lehdistö ovat täysin syyllisiä siihen, että Suomessa esinty "rasismia" ja "ylisuvaitsevuutta". Media raportoi raiskauksista ja polttopuolljen haittäjistä, vaikka nämä ovat SEURAUKSIA varsinaisesta ongelmasta. Ja ongelma on se, että nykyinen lainsäädäntö (ulkomaalaislaki, rajavartiostolaki, EU:n turvapaikkadiraktiivi (2013/22/EU) tasa-arvolaki ja oikeusturva) ei ole mitenkään räätälöity massamigraatiolle ja siten täynnä kohtia, joita voidaan väärinkäyttää.

Median huomion keskipisteessa pitäisi juurikin olla lainsäädännön epäkohdat, jotka mahdollistavat vastaavia heijastevaikutuksia. Tapauksissa , jossa rikotaan lakia sovelletaan rikosoikeudellisia menetelmiä katsomatta tekijän taustaa. Säädösmuutoksia voidaan tehdä hallituksen kautta eli vastuu on luonnollisesti hallituksen. Keksittykää vaatimuksenne juurikin ongelmien juuriin.

Sibil

https://sibilpolitical.wordpress.com/

Toimituksen poiminnat